Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
46.965 Ft (36.980 Ft + ÁFA)
Menny.:DB

OMRON E5DC-RX2ASM-000 hőmérséklet szabályzó

Ár:
46.965 Ft (36.980 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 0001773
Temp. controller, PRO, DIN Rail 22,5mm, Uni. I/P,1 x Rel. OUT,2 AUX,No cov.,100-240 VAC

 

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Termék ismertető

Nagy teljesítmény és egyszerű használat

Az új generációs E5_C hőmérsékletszabályozó új globális színvonalat képvisel a pontosság és a felhasználóbarát kialakítás tekintetében. A legjobb szabályozási teljesítmény, könnyű beállítás és a fehér IP66 LCD-kijelző kitűnő láthatósága egy helytakarékos, csupán 60 mm beépítési mélységű házban.

  • Gyors és pontos szabályozás: 50 ms-os mintavételezési ciklus.

  • Könnyen beállítható és intuitív módon kezelhető a CX-Thermo szoftverrel tápellátás nélkül.

  • A legjobb kontrasztú kijelző fehér LCD-technológiával: messziről és bármilyen szögből jól látható.

  • Hasznos riasztási és diagnosztikai funkciók a biztos működéshez.

  • A praktikus időzítő és a logikai funkciók szükségtelenné teszik a PLC-t.

  • További típusok is elérhetők eltérő funkciókkal. Kérjük, tekintse meg a vonatkozó termékkatalógust

LCD display

Magas kontrasztú LCD kijelző a legjobb leolvashatóság érdekében

A vezérlőkbe szerelt nagyméretű, magas kontrasztú fehér LED kijelzők tökéletes élességet biztosítanak, és messziről, bármilyen szögből leolvashatók, függetlenül a környezeti megvilágítás mértékétől. Ez nemcsak a felhasználók kényelmét fokozza, hanem gyakorlatilag a leolvasási hibákat is kizárja.

Easy Set-up

Egyszerű beállítás, gyors és intuitív működtetés

A vezérlők beállítását megkönnyítik az automatikus behangolási algoritmusok és az Omron új intuitív CX-Thermo támogatási szoftvere. Ez lehetővé teszi a paraméterek gyorsabb beállítását, és az eszközök könnyebb szabályozását, illetve jelentősen egyszerűsíti a karbantartást. A vezérlő előlapján található egy időt megtakarító shift billentyű is, mellyel a beállított értékek gyorsan módosíthatók, illetve amelyhez olyan alternatív funkciók társíthatók, mint az automatikus hangolás vagy az INDÍTÁS/LEÁLLÍTÁS.

Precise control

Kiemelkedő szabályozási teljesítmény

A pontos és érzékeny vezérlést az új vezérlők 50 ms mintavételezési ideje és az Omron 2-PID vezérlő algoritmusa biztosítja. Ez a nagy teljesítményű, szabadalmaztatott algoritmus fokozott vezérlési stabilitást nyújt, ami garantálja az egységes termékminőséget. A kevésbé kritikus alkalmazások esetén az E5CC/E5EC vezérlők is biztosítják az egyszerű be/kikapcsolási vezérlést.

Useful functions

Hasznos új funkciók és jellemzők

A vezérlők számos olyan új funkciót tartalmaznak, mely tovább fokozza alkalmazhatóságuk szintjét. Ezek közé tartozik az időzítő funkció, a fűtési és hűtési PID funkció, a beállított értékre való felfuttatási funkció, a továbbfejlesztett riasztási mód és a továbbfejlesztett manuális kimenet. Ezen funkciók kiegészítésére szolgál többek között a beállított érték bemenete, az átviteli kimenet, az eseménybemenet és a segédkimenet.

Szelepvezérelt kemencék potenciométeres visszacsatolással a kerámiaiparban

Kevesebb átkötés az oldalsó busz csatlakoztatási kialakításnak köszönhetően

Egyszerűen csatlakoztassa oldalról egymáshoz az eszközöket a táp és a kommunikáció bekötéséhez, így sok vezetékezési munkától kímélheti meg magát. (Maximálisan csatlakoztatható egységek száma: 16 eszköz)

Eltávolítható foglalat az egyszerű karbantartásért

A szabályozó bekötése az aljzaton keresztül történik. Ez azt jelenti, hogy karbantartás során nem kell eltávolítani a vezetékezést., ez pedig jelentősen leegyszerűsíti a rögzítést és a cserét.